fredag 23 mars 2018

Ingen av Löven eller Kristersson samlar tillräckligt mycket stöd för att bli statsminister säger DN/ipsos marsmätning dn.se/nyheter. Annie Lööf kommer därefter sida vid sida med Jimmy Åkesson.
Det går att göra opinionsmätningar på vad som helst. Det här var väl inget oväntat. Löven har lite större stöd än Kristersson och K:s stöd har minskat ordentligt de senaste mätningarna. Båda är ute i Sverige och pratar,med det är verkligen Annie också. Närkontaktmötena är viktigare än sociala medier, enligt min uppfattning men båda behövs, Vi har ett mycket bra utgångsläge i Centern. Men ingen har röstat än brukar partisekreteraren Mikael Arthursson, säga.

Och Trump trampar vidare och i dag införs stål- och aluminiumtullarna. Ser ut som att EU kan få undantag, men....
Det är precis,så här Trump jobbar och vill jobba, Oberäkneligt,svårbedömt, osäkert och hålla alla på spänn. Han "pausar" införandet av tullar för Canada, Mexico, Australien med flera, men Kina får nu en känga på tullar på 50 miljarder dollar. Det  här kan sluta med katastrof. Om alla länder som påverkas sätter in motåtgärder samtidigt går Trump och USA i konkurs, eller krig utbryter. Ingen rolig utveckling. America first, kan bli America last.

Inga kommentarer: