söndag 8 juli 2018

I dag krångeldag med ny toner till skrivaren. Åker in direkt på morgonen före tio för att köpa ny toner på Siba i Nacka, men de har lagt ner. 
Efter en timme och tjugo minuters promenad runt Sickla Köpcentrum med Elgiganten med flera kommer jag till Kjell och Company längst ner i det inre hörnet mot Stockholm som har två toner i lager, enligt Elgiganten. ,Köper båda en gammal sort och en ny, men ska vara detsamma för skrivaren.

Sonja och jag badar i Grills, fullt i,Grisslinge. Vi åker till Stoffe, Linda, Olivia och Juni och träffar Lindas familj och pratar lite om sommaren och livet.
Stoffe får lite födelsedagspresenter bl a gräsklipparen som han provkör och son funkar bra. Olivia leker med sina stenar som hon plockar upp från backen och Juni äter flera gånger på Lindas röst och nu öppnar hon  ögonen ibland också och tittar på mig och undrar vad jag är för en. Hem och äter gott Ute. Ser från Almedalen och det bästa av alla talen av Isabella Löfvin. Hon utgår från barnens framtid och talar bara om klimatet med början i denna sommar som varit den varmaste hittills på hundratals år, Nu går Mp fram till 6-7 procent.


Inga kommentarer: