måndag 23 juli 2018

J, så blir det på sommaren när högtrycken är varmare än någonsin på 250 år säger väderrapportörerna och bad, fester, Stoffe, Linda, Olivia och Juni är trevligare att ägna sig åt ämnatt skriva bloggar.
En fantastisk vecka med just detta jag nyss skrev. Vi har ätit ute varje kväll och på balkongen på morgnarna i sol och värme. Vi har badat i badhusviken och på Kalven och Olivia är en riktig baddare.
Minnesfest på Olles födelsedag den 20 juli hos Zari, Maria, Per, Carl, Louise, Oskar...och många grannar och vänner. Trevligt men ett tråkigt tema. Saknar verkligen Olle.

Tennistävlingarna avslutas
och Carl spelar en riktig rysare till final mot Ulf Karlsson men förlorar i 10-tiebreak till slut. Menverkligen bra spelat från båda. Jag går till B-final i blixtturneringen och får pris. Vackert.

Fest för Stoffe 41 den 21 juli,
jag tror vi räknade till 21. Sjunger sommarvisan på Stoffes stock och går igenom sommarsångerna med  Stoffe, Linda, Maria, Per, Pär, Carl, Alma, Daniel, Cecilia, Gunilla....etc och Astrid som hjälper till med att ta hand om Olivia under festen.

Och politiken blir från radion, TV och DN där de hemska skogsbränderna dominerar allt.
Som mest 69 skogsbränder samtidigt i hela landet. Tragiskt. Och nu skriver DN i dag i en stor rubrik på framsidan "Torkan och bränderna kommer att förändra den svenska valrörelsen". De har rätt. Klimat, miljö, utsläpp och kriser därav gynnar Mp som kommer att gå fram, så även Centern och V. Regeringen, brukar gå fram i kriser. SD gör det av bara farten, men M, L och Kd kommer att tappa. Och regering....vi får ta en pilsner i taget.

Inga kommentarer: