onsdag 10 juli 2019

Ja, nu blir det långt mellan gångerna till bloggen Hemmestahasse. Först Almedalen sedan Schbraket och Bohus-Malmön med trevliga människor runt om kring då blir det inte tid till sådant.
Almedalen var något längre besökt för för första gången om jag ska ge min version. Det sa busschaufören också som körde oss, Bisse, Anna-Lena, Clarre mellan Kneipbyn och Visby. Bästa politiska talet tyckte jag var MP:s Per Bolund som var fyllt med politiska krav på transportområdet. Talet för uppmärksamhet var naturligtvis EBT, Ebba Bush Thor som verkligen höjde stämningen för en ny social borgerlighet...

Nu är vi på Villa Schabraket på Bohus-Malmön och kom ner i måndas. Micke , Emma,Sara,Hanna kom dagen efter och nu har det blivit bad, bad, bad och fotboll och lek. Roligt. 
Gott har det blivit också med räkor, krabbor, havskräftor och lite tillttugg...vi har varit på badhusviken och hopptornet och i dag blir det stranden Pärlan. I morgon ser det ut att bli en tur till Smögen. I kväll ska vi hitta en TV så vi kan se Wímbledontennis kvartsfinler med Djokovitch, Federer och Nadal, Höjdpunkt här på ön blir förstås vår egen tennistävling i nästa vecka. Jag är ju "gammal" veteranmästare och det,ska försvaras. Nu badet.

Inga kommentarer: