onsdag 29 augusti 2018

Desperata socialdemokrater föreslår en veckas föräldraledigt för varje förälder den första tiden på sommarlovet, samtidigt drar S ner på LSS-assistansen till hjärtsjuka barn. 
Valgodis eller valfläsk före stöd till de mest utsatta människorna i samhället. Kommer det att lyckas lyfta S som ligger på de lägsta opinionssiffrorna sedan decennier tillbaka? 5,4 mdr skulle Satsas på den lediga föräldraveckan samtidigt som man uppdragit åt försäkringskassan att minska stödet till utsatta barn som behöver assistanshjälp.

Det är riktigt motbjudande att se och höra
och om man tror att det går hem i väljarkåren som Göran Persons maxtaxa gjorde 1998 så tror man fel. Tvärtom, även inbitna socialdemokrater ser fulspelet där makt ställs mot medmänsklighet. Annie Lööf har kraftigt kritiserat S för neddragningarna i assistanshjälpen och Centern har bl a föreslagit 700 miljoner ytterligare till LSS.

Annars domineras dagens media med DN i spetsen  av regeringsfrågan där sju förslag presenters
1 En rödgrön regering som i dag
2 S-ledd regering med stöd av Alliansen
3 Blocköverskridande mitten regering
4.koalition S -M
5.Alliansregering som största block
6.Alliansregering trots att de rödgröna är större
7 En ren M-regering.
Väljarna röstar men sedan uppstår regeringskaoset, där valet av talman kommer att bli extra viktigt. Politiskt ansvar och regeringsduglighet är nu något sm måste prioriteras.

Inga kommentarer: