fredag 24 augusti 2018

Mycket bra och intressant intervju med Jonas Sjöstedt inför valet i DN. dn.se/nyheter. Han säger som jag om Swexit och EU-utträde, Nej. "Vi kommer aldrig att göra gemensam sak med SD om EU"
Vi har inte något krav på EU-utträde i i vår valplattform säger Jonas Vår EU-kritik är inte densamma som SD:s Vi kommer aldrig att göra gemensam sak med SD.  Brexit har också bara skapat problem För V är skillnaden mot extremnhögern och dera syn på världen viktigare än EU-motståndet. Jag tycker att argumenten mot EU "fortfarande är giltiga", säger Jonas.

Det här kunde jag sagt själv. 
Har redan beskrivit vad jag tycker. EU-kritiken och utvecklingen not EU-staten består EU-lägger sig i allt fler områden, som .t.ex skogspolitiken. Vi ska påverka EU inifrån, vi respekterar EU-folkomröstningen. Ingen Swexit. Se bara på Brexit hur mycket energi och kraft som läggs ned på fel saker.

Bra att regeringen och deras bäste minister Försvarsminister Peter Hultqvist satsar 60 miljarder kronor på försvaret under nästa mandatperiod.
Detta för att kunna förhindra nedskärningar och genomföra övningar. S vill också öka värnplikten från dagens 4000 till 8000 per år. Bra Hultqvist. Du håller kursen, och inte ett ord om Nato. Och varför skulle vi gå med där när Trump vill dra ner Nato-stödet i Europa.

 

Inga kommentarer: