måndag 13 augusti 2018

I går var affischeringsdagen med Värmdöcentern och det var vår kampanjledare Miranda Ahlers som föredömligt hållit i planeringen Kristina, Bisse och lite släkt och vänner hjälpte till,
Tack för det säger man när det tar lite tid att få upp affischerna Tycker vi har väldigt bra affischer i Centern både fotografiskt i bild och färg och de korta väl synliga politiska budskapen Jämfört med de affischer S, M och andra partier som vi hann se i går ät vi faktiskt bäst, även om jag är lite jävig.

Tar bilder i dag, dagen efter, på  affischerna med Kristina Lång, Miranda Ahlers och Annie och in på FB. Jag understryker temat Pendelbåtar från Värmdö till Stockholm Det är vår tur nu.

Och det är regeringsfrågan media gräver ner sig i. Löfvens besked var 35 miljarder till välfärden med storsatsning på utbildning av undersköterskor som ska få fasta och garanterade jobb.
Och visst det kom ut bra där temat i valet är, en folkomröstning om välfärden börjar sätta sig men regeringsfrågan dominerar.  Beskeden går inte ihop säger DN. "Någon eller några partiledare måste bryta sina löften om landet ska kunna regeras".


Inga kommentarer: