torsdag 9 augusti 2018

Löfven vill att banker ska ta ansvar i glesbygd. Märker att klyvningen stad och land  blir en allt större fråga i valet.
Centern har nyligen gått ut med en satsning på 3.5 miljarder på bönder och företagare på glesbygden. Vi har också ett stabilt förtroende på landsbygden och i glesbygden i hela landet. Det är ett bra konkret förslag Löfven tar fram. Bankkontor har stängts, lagts ner, inte tar emot dagskassor, inte har pengar alls som har för stärkt klyftan mellan stad och land. Det är bra att landsbygds, glesbygds- och skärgårdsfrågorna kommer upp i debatten, men det gäller att hela tiden vara framme med de goda förslagen.

Nej, säger jag igen men nu om SD:s förslag i valet att Sverige ska lämna EU. Det är bara att titta på vad Brexit kostat i tid, pengar och energi så förstår man vansinnet.
Vi ska driva på för positiva förslag som minskar EU:s ambition att bli en EU:stat. Jag vill driva kravet på en Nordisk Union i EU-valet som jag nu blivit nominerat till. Skrota eller omförhandla Euratomprogrammet och driv på för grön modern transportteknik som spårbilar i EU. En klimatskatt i EU för att minska utsläpp av växthusgaser bör också till.

Inga kommentarer: