måndag 26 november 2018





Sonja firar 75-årsfest i tre dagar i rad med Hemmestkören och kompisar på fredag, Familjen på lördag och Zaris syster och släktingar på söndag.


Text på FB från första kvällens kalas med Hemmestakören och Sonjas kompisar
med Emmas och Moa som skötte servicen och förtjänade en liten slant på det. Svårast var att öppna champagneflaskorna utan att det rann över.
Och här sitter alla glada gäster på Sonjas trevliga födelsedagsfest och konverserar mellan sångerna,talen och skålarna.Längst bort står Sonja själv och äldste sonen Mikael. Så stod det på FB den dagen med en fin bild av de 23-24 deltagarna på festen.


Här är dag två på Sonjas födelsedagsfirande och nu med barn och barnbarn.
Mikael, Kristoffer, Emma,  Grattis Sonja säger vi.Sara, Hanna, Olivia, Juni. Gustavsbergsbadet först, middag, sång, tal, lek och skoj.Och här sitter alla glada gäster på Sonjas trevliga födelsedagsfest och konverserar mellan sångerna,talen och skålarna. Nu blir det firande med Zaris dotter Maria med lunch på restaurang Prinsen och sedan Bergmans Fanny och Alexander på Dramaten. Grattis igen Sonja.

Så var det Sonjas födelsedagsfest tre
nu med syster Zaris dotter Maria, Oskar, Louise, Carl och Hanna på restaurang Prinsen och äter gott. Sedan Dramaten och ser en fantastisk uppsättning med Fanny och Alexander. Grattis igen Sonja, men nu får det vara nog.... Ha.

Ja, nu har vi haft roligt i tre dagar med Hemmestakören och Sonas kompisar, familjen med,alla fem barnbarnen Emma, Sara, Hanna, Olivia och Juni. Bara tjejer och det gillar jag. Sonja kan var nöjd och det vet jag att hon är. Två resor i present Hurtigrutten av Mikael och Kristoffer och italienska sjöarna, Lago de Majore, Lago de Garda av mig och massor med anda fina presenter,


Inga kommentarer: