söndag 4 november 2018

Vi har massor med dåliga människor som nu försöker ta sig in i vårt land, skriker nu Trump ut i mellanårsvalet,
Det handlar om de 5-6000 människor från Sydamerika som nu försöker ta sig in i USA på vägen över Mexiko. Det är en tragisk verklighet som tvingar folk att fly från sin hemländer. Det är en tragisk verklighet att detta kan gynna D Trump i valet. Jag hoppas verkligen att USA-väljarna tänker sig för och ser åt vilket håll deras land är på väg med nuvarande president,

I vårt eget land har det varit tyst några dagar efter talman Andreas Norléns förslag om de fyra möjliga regeringsförslagen.
Inte ett ljud har hörts inifrån något parti, däremot har media gissat och det är C och L framför allt Annie som varit,i fokus i gissningstävlingarna. Annie bör bli nästa statsminister har vi hört och läst i media. Det är mycket positivt för Centern och Annie har tagit det på rätt sätt, dvs inte lyft upp,sig själv utan fortsatt tala om att Ulf Kristersson är Centerns statsministerkandidat.

Tycker fortfarande att mitt förslag om en bred regering med Alliansen + S, MP är den bästa lösningen i en svår situation. 
Löfven och Kristersson får ungefär två år var som statsminister,Annie Lööf blir vice statsminister under hela mandatperioden, en regeringsdeklaration skriv där de viktigaste reformområdena skrivs in.V och SD blir i opposition, inget konstigt alls.

Inga kommentarer: