onsdag 16 januari 2019

Och jag fick rätt om Jonas även, som nu lägger ner Vänsterns röst i kammaren och släpper fram  Löfven som statsminister.
Han lade dock till fler krav som att om förslagen om avskaffande av hyresregleringen för nybyggda bostäder verkligen läggs fram liksom ändrade turordningsregler så kommer Vänstern att rösta nej och fälla regeringen. Han beskrev också en missnöjesvotering. Där kan V rösta Nej i frågor som han och Löfven kommit överens om i ett särskilt hemligt dokument som han inte vill visa. Löfven svarar undra gånger på samma fråga från journalisterna att S,Mp,C,L  överenskommelsen, Januariöverenskommelsen JÖ, gäller och någon ändring av den är inte aktuell.

Vi får se nu vad som blir verkligheten. Många av de riktigt kontroversiella frågorna ovan kommer inte upp förrän 2021 och då kan den politiska verkligheten har ändrat sig.
Argast på JÖ uppgörelsen är Kristersson som menar att C och L har blivit lurade av Löfven. På fredag väljs Löfven och då blir det dag för regeringsförklaring och ministerlista. Tack.tack säger jag efter 129 dagar.

Inga kommentarer: