torsdag 27 december 2018

Jag får be Bloggen om ursäkt men det har varit kalas och fester varenda dag och kväll ända sedan den 20 december
Då fyllde Emma 13 år men vi hade mest en Hurrakväll för Emma som ville ha en riktig fest den 22 och det fick hon med familj, farmor och farfar, mormor och morfar med vovven Otto. Sedan blev det den 23 dec och då fyllde Lilla Olivia 2 år och stor fest hemma i Lillängen i Nacka med många födelsedagsfirare och glatt barnkalas. För barnkalas blev det när hennes syster är född på samma dag men än så länge bara är sex månader

Och sedan blev det julafton och då var vi hos Micke och Åsa och där blev det ett riktigt tomtekalas med Julklappar, sång ,dikt och trevlig samvaro
Där var mormor Anna-Lena, morfar Göran, Stoffe, Linda, Olivia och Juni och farmor och farfar och Görans syster Anne-Marie och Stig. Det höll i sig fram på kvällen och vi fick skjuts hem Sonja och jag.
På Juldagen var det fest hos oss på Backvägen i Hemmesta med ungefär samma gäng, vi sjöng julsånger, diktade och tjejerna Emma, Sara, Hanna körde charader och vi gissade vad de föreställd med blandat resultat. Men roligt var det.Jag spelade julvisor på pianot medan dragspelet fick vila i kväll PC Stoffe spelade gitarr för oss, Lilla Olivia och hennes syster Juni var vakna hela kvällen och det märktes att de tyckte det var roligt.

I dag lite lugnare, hinner gå till kommunen och ordna lite nya lösenord till  datorn och Paddan, spela utebandy med Sara och Hanna som vann med 6-5m fan också och sedan följde Sara med hem och jag spelade pingis med Hanna och där gick det lite bättre, för mig alltså.Nu blir fet lite vila och i morgon ska vi bjuda tjejerena på hamburgare på Mac Donalds i Mölnvik. Och snart blir det Nyårsafton med Hemmestakören. Oj, oj.

Inga kommentarer: