fredag 15 juli 2011

Centerns ordförandeval: Öppenhet, tydliga besked från kandidaterna och stämma varje år
Centerns val av partiledning närmar sig. Valen sker på stämman i slutet av augusti. Det är viktigt med en öppen process. Alla som kandiderar bör på en A4-sida tala om varför och vad man vill. Det är bra med artiklar för kandidaterna som för Anni och för Anna-Karin i Expressen härom dagen. Men det räcker inte som information. Valberedningen måste här se till att sådan information når ut till oss som är ombud och ska välja.
Värmdöcentern har motionerat om att partiledningen ska bestå av ordförande och en förste och andra vice ordförande. Detta ser också ut att bli förslaget. Stämma ska hållas varje år för att stärka interndemokratin.

Eskil blir en utmärkt ordförande med Anna-Karin, Annie eller Lena som vice.
Eskil är lite som Torbjörn Fälldin. Belyser problemet, svarara lugt och eftertänksamt. Eskil har kunkap och erfarenhet och vänder sig till centerns kärna  med jordbruk, landsbygd, miljö och hållbarhet. Det är ett måste för att behålla våra "gamla" väljare. Anna-Karin, Annie och Lena har alla lite olika bakgrund som når yngre personer och attraherar nya väljre och i Lenas fall en internationell bakgrund som ett regeringsparti måste ha.
De har alla framtiden för sig.

För övrigt ska vi nu till Kungshamn och Smögen och handla lite....

Inga kommentarer: