söndag 24 juli 2011

Norge, Norge
Jag har fortfarande svårt att samla tankarna kring något annat än terrordådet i Norge. Det känns fel att skriva om något annat når vårt grannland drabbats av en sådan katastrof. Den 22 juli kommer för alltid att finnas med som ett tragiskt datum att bli påmind om.
Tycker att statsminister Jens Stoltenberg har agerat och reagerat precis som en statsminister ska med känsla och närvaro. Blir bara bedrövad när tidningar som Svenska Dagbladets medarbetare i Oslo Björn Lindahl börjar tala om Stoltenberg som landsfader och att det kommer att stärka Arbeiderpartiet. Mycket dåligt omdöme av en tidning och en journalist att föra in katastrofen i sådana banor. Jag vill helst sluta läsa...Sorgligt nog med terrorattentatet, bedrövligt att göra politik av det...Usel journalistik.

För övrigt är jag nu åter på Värmdö efter två veckor på Bohus-Malmön. Skönt också att vara hemma, klippa häckar och gräs och försöka tänka på det kommande fjällfisket inte långt från Norska gränsen... i  övre och nedre Vattensjön vid Anarisfjället.

Inga kommentarer: