måndag 11 juli 2011

Vänstern och Sd vill begränsa invandringen - Alliansen öppna för mer
En ohelig antiinvandringskoalition har bildats med s,v och Sd. Det kan inte vara roligt för någon annan än Jimmy Åkesson. Centerns Nybyggarlandet Sverige vill ta vara på både de som invandrat och andra som vill komma till Sverige. S-kritiken att vi först ska ge jobb till de som redan är arbetslösa här håller inte. Många invandrare skapar företag och anställer folk.

Sd vill bli det "normala folkhemspartiet"
Helas Sd:s stategi går ut på att ta fast på den famla socialdemokratiska folkhemstanken från Per- Albin Hansson. Det är därför man lägger sig nära s och mest kritiserar regeringen. Jimmy Åkessons tal i Almedalen var ett nytt folkhemstal nu med inriktning på hårdare tag mot brottslighet och kriminalitet. Sd. Där vet man att många socialdemokrater finns, även om den hårde Thomas Bodström ersatts av den mjukare och mer jordnära Beatrice Ask.

Anmäl din lärare, kasta inte skräp  - disiplin, disiplin
Disciplin (med eller utan c), hårdare tag, viten och böter är inne. Mot invandring, mot brottslighet, mot elever i skolan, mot nedskräpning och nu mot lärare som inte "sköter sig". Vi borde ägna oss åt att skapa positiva attityder i stället för ständigt nya straffregler. Du kan dessutom enkelt anmäla lärare till rektorer och lärarkollegium redan i dag.

För övrigt hade vi en fin 40-årig brölloppsdag ute på Västsidan på Bohus-Malmön, alldeles ensamma med cykel, matkorg, vin och klippor.

Inga kommentarer: