måndag 18 mars 2019

Så var det vänsterns tur med EU-parlamentarikern Malin Björks tur att bli intervjuad om vad hon och vänstern vill göra i EU-valet.
Lite ovanligt kanske många tycker om V:s kovändning om att nu inte kräva utträde ur EU, men det har vi hört  Jonas säga ganska länge. Han och hon motiverar det med att säga att vi precis som både Mp och Sd  och även jag har sagt. Vi ska förändra EU inifrån och vi ska titta på alla typer av verktyg för att göra det säger Marlin. diplomatiskt.

Jonas har också sagt att han tycker att kampen mot etxremhögern är viktigare än EU-motståndet. Malin B vill införa beskattningsrätt i form av en flygskatt, hon förespråkar omfördelning av flyktingar mellan alla medlemsländer och vill med kunna straffa medlemsländer som har fel klimatpolitik. Hon vill också kunna dra in EU-stöd för atdt sätta press på EU-medlemmar  om klimatet. Då krävs överstatliga beslut.

Jag tycker allt detta är värt att pröva och det är självklart att om det är något område där överstatliga beslut såp är det är att rädda jorden- Fred på jorden och fred med Jorden.

Inga kommentarer: