torsdag 24 maj 2018

Isabella Lövin kritiserar S för alldeles för mycket migration och integration och för lite välfärd, klimat och miljö.
"De stora anständiga partierna bidrar till att vi har satt debatten på Sverigedemokraternas planhalva" låter det från Lövin. Just nu tävlar partierna om att lägga fram hårda förslag på migrationsområdet och inom kriminalpolitiken och det gynnar bara Sd. Det är tre saker som Mp inte kommer att acceptera det är stoppet för familjeåterförening, tillfälliga uppehållstillstånd och att inget bistånd ges om inte landet skriver ett återvändandeavtal. Bara att instämma.

Isabella öppnar för samarbete med mittenpartierna efter valet men verkar ha som inriktning fortsatt samarbete med Socialdemokraterna..

Hela Sverigedebatten handlar nu om opinionsmätningarna med 24,22,20 för S,M, Sd som justerats lite i dag när en sammanställning görs av flera mätningar.
Sd får då strax under 20 och C bara 8,7 vilket är en tydlig nedgång,Nu hörs tongångar från olika S-håll att välfärden måste komma först om vi,ska ta oss upp ur opinionsgropen.
Instämmer,men ser att flera sådana förslag har lagts från S tidigare, t.ex 4 miljarder till pensionärerna.Men alla dessa utspel och förslag lever en dag sedan drunknar de i flyktingpolitiken och folk glömmer dem.

Centern ska fortsätta satsa på klimat, miljö, företagande och landsbygd men också vara med i vård. omsorg och äldrefrågor. Håll kursen i integrationen och driv linjen om en bred blocköverskridande uppgörelse så att frågan inte blir valets enda.

Inga kommentarer: