fredag 25 maj 2018

Miljöpartiet inleder sin kongress med krav på böter om man slänger fimpar och annat skräp i naturen, minska plasten i konsumtionen och stärka skyddet av arktis.
Ok, kanske det, men är det detta polisen ska ägna sig åt? Det är för mycket hårda tag, nej,nej och straff och för lite förebyggande.Det är miljön som gäller för Mp och det är vad man nu ska satsa på i valet, men tänk efter hur det görs.. Kritik mot Centern om flygskatten och där tycker jag man har en poäng. Vi bör säga ja till en flygskatt men tala om hur vi vill ha den för att den ska bli effektiv liksom snabbt driva på för förnybart biobränsle i tankarna. Det är provocerande och oklokt att låta flyget slippa skatt när alla andra transportmedel har det.

Gahrton tycker inte man ska gå med i någon regering
om man ligger kvar på 4.1 procent i opinionen efter valet, då blir det opposition för att få tid att läka såren.

Mycket olyckligt av Trump att ställa in toppmötet med Kim Jong-Un i Nordkorea. Här förlorar båda parter och hela mänskligheten.
Trumps eviga twittrande och ständiga åsiktsbyten skapar osäkerhet och oklarhet i världspolitiken. Det blir ett dåligt klimat för samarbete och gemensamma positiv beslut. Mest blir det att hela tiden kommentera hans provocerande förslag som sedan ventileras i månader på Trumps planhalva. Sluta ägna hela världspolitiken åt Trump. driv egna frågor-Låt inte Trump styra hela världen.



Inga kommentarer: