fredag 19 december 2008

EU-valet havererar
Det är solgligt att behöva få rätt i EU-valet. Det mest odemokratiska och närmast pinsamma val vi har. Nu har kristdemokraterna genomfört sin medlemsomröstning och precis som i centern så flyttar man undan i detta fall Lennart Sacrédeus och talar om att man vill ha föryngring men gör det inte...Sluta med medlemsomröstningar om man inte följer dem. Medlemsomröstningen blir en demokratisk kuliss eftersom valberedningen är utsedd av partiledningen och har dess öra. Interndemokratiskt haveri igen i ett annat parti. Och hur många medlemmar deltar? I centerpartiet var det 3000 av 75 000 medlemmar, i folkpartiet var det 4000 som röstade fram Marit Paulsen igen...och där kanske man följer medlemsomröstningen eftersom hon liksom fp-ledningen är garanterade EU-kramare.

Julglögg på Värmdöjournalen
Tack Birgit och Ingemar för trevlig julglögg på Värmdöjournalens lokal i Gustavsbergs hamn.En bra tidning som många Värmdöbor - jag höll på att skriva alla - läser. Med sådant som händer i Värmdö lite vid sidan om den stora allfarvägen.
Några av oss Christer Hedberg , Mats Skoglund och jag talade om det senaste fullmäktigemötet. Det blev inget bra betyg...men
God Jul och Gott Nytt år alla Värmdöbor och bloggläsare

Inga kommentarer: