måndag 22 december 2008

Två interndemokratiska haverier C och Kd i EU-valet

Det är inte roligt att behövs skriva om det men det måste göras. Här nedan dagens pressmeddelande till världspressen om interndemokratin i kristdemokraterna, en direkt kopia av haveriet i centerpartiet.

Pressmeddelande 2008-12-22
Hans Lindqvist ( c )
bortflyttad EU-kandidat

C och Kd: interndemokratisk härdsmälta i EU-valet

-Oerhört tragiskt och en ny interndemokratisk härdsmälta. Jag känner stor sympati för Lennart Sacrédeus och känner igen mig i hans sistuation.
Det säger EU-kritikern Hans Lindqvist ( c ) som liksom Sarédeus i kd kom på 4:e plats i centerns medlemsomröstning men precis som Sacrédeus blev bortplockad från centerns valsedel till EU-valet med 45 kandidater.
Det är ett interndemokratiskt haveri i både centern och kristdemokraterna. Det verkar som om båda partiernas partiledningar vill göra partierna till EU-kramare men deras väljare och medlemmar vill något annat.
-Sluta med medlemsomröstningar och provval om dom inte betyder något. Det skall jag framföra till centerns partiledning.
-Förespegla inte medlemmarna något som det inte är. Medlemsomröstningen i centern var en demokratisk kuliss och provvalet i kristdemokraterna är en kopia.
-Jag önskar inget dåligt EU-val för centern men jag blir inte förvånad om det blir så.
Hans Lindqvist 070/ 5485819
God Jul och Gott Nytt År

För övrigt har jag delat ut lite julblommor till duktiga tjänstemän/kvinnor på kommunkansliet. Jag har köpt oss en fin gran, lagat till en liten julmiddag för Sonja och mig. Nu väntar jag på lilla Emma och hennes mamma och pappa, Åsa och Micke och Christoffer och flera välkomna släktingar och vänner i morgon.

Ett för övrigt till. Det är Anders Bergmans julhälsning. Kunde inte låta bli att vidarebefordra den till några flera....


2 kommentarer:

Clarence Örhammar sa...

God jul Hans och alla andra centervänner !
Tack för ett gott samarbete med respekt för varandra 2008.

Clarence Örhammar ordf. Kristdemokraterna Värmdö

Håkan Larsson sa...

God Jul Hasse, Sonja och hela familjen Lindqvist!
Många hälsningar från ett snöigt och julkortsvackert Rödön

hälsar
Håkan, Maria, Kalle, Kristin och Martin