söndag 28 december 2008

Kärnkraften
Fortfarande förgrymmad över Stureplanscenterns utspel om att centern skall driva kravet på nya kärnkraftsreaktorer. Det är verkligen illa genomtänkt och visar upp en tomhet på grön centerideologi. Det finns ett parti i Sverige som driver kravet på fler reaktorer, låt det räcka med det. Såg att flera centerideologer som Håkan Larsson i Krokom också hade reagerat på kraven på mer kärnkraft i centerrörelsen. Det blir en rejäl debatt på stämman som jag inte är säker på gynnar centern. Men så får det bli. Att falla undan för nyliberala kärnkraftskramare i centerrörelsen kommer inte på tal.

Nya tag i Värmdö
Jag har i dag lagt in lite nya texter på Värmdöcenterns hemsida med förhoppning om en bättre andra halvlek för samhällsarbetet i Värmdö. Det är vi skyldig våra väljare. Mer öppenhet, dialog, deltagande mot Dig som medborgare och Värmdöbo. Ökad närhet och vardagskontakt med personal och opposition och också en bättre information om vad vi gör och kanske ännu viktigare varför vi gör det. Att kunna fatta beslut är bra men att få folk att fatta besluten är ännu bättre....

Gott Nytt År
alla medarbetare i Värmdöcentern, alla partier och deras företrädare i kommunen, all personal och alla väljare, medborgare och Värmdöbor.
Låt oss sikta på ett framgånsrikt år för Världen, Värmdö och oss alla.

Inga kommentarer: