söndag 7 december 2008

Nästa generation av internet..
Jag är ingen IT-frejk på ngt sätt men har ändå blivit kontaktdad av en uppfinnare med som vill testa nya idéer inom internet med olika människor med helt olika bakbrund. Företagare, unga internetanvändare, bloggare och så jag som ngn sorts samhällskritiker som kan ge råd om hur partier, regering och EU tänker kring internet, ipred, FRA. Rollen känns lite ovanlig men projektet är jätteintressant - nästa generations internet, en revolution i media och kommunikation. Det har pågått under hösten och företagsbildning pågår.
...och i Värmdö
lider förhandlingarna i Alliansen mot sitt slut. Alla har fått ge och ta som det är i förhandlingar och vi har ambitionen att nu gå in i andra halvlek och stärka förtoendet till personal och medborgare och skapa ett bättre samarbetsklimat i hela kommunen. Jag berättar inte om förhandlingar på bloggen men om några dagar bör vi kunna göra det gemensamt i den lokala världspressen....
...och landstinget
Var på säsongsavslutning i landstingsgruppen i fredags. Tycker vi gjort hyggligt ifrån oss med ett och annat undantag om helikoptersjukvården. Hade naturligtvis önskat mer framgång om spårbilar. Det nyaskärgårdsrådet kan bli ngt bra och det glädjer mig att kommunstyrelsen ställer sig bakom förslaget.
Annars har det varit lite förkylt under veckan och tempot har varit därefter. Men efter regn kommer sol...

Inga kommentarer: