tisdag 13 september 2016

Polisen, polisen, polisen. Det börjar bli lite mycket, framför allt  från media där DN ligger i täten. Inget nytt heller, bara upprepningar av gammalt. Men nya miljarder från regeringen.
Det är en viktig fråga, inget snack om det. Det inser också regeringen och lägger två nya miljarder under fyra år -man har bara två år på sig till nästa val. Det är minst två miljarder i ofarliga pengar, Kanske mer om man distribuerar ut dem mest mig slutet. Men det är inte pengar som är problemet, det är den nya centraliserade ledningen som inte har greppet. Gör något där. Nu.

Jag tycker oerhört synd om Hillary Clinton och hoppas hon kommer över lunginflammationen och andra sjukproblem och kan driva sin kampanj - hon behövs mer än någonsin.
Det är trist att detta skulle komma nu knappat två månader innan valet den 8 november. Kvinnor följs och förföljs hårdare, inte minst Clinton som varit i hetluften länge och hör till "etablissemanget". Sjukdomen är inte det allvarligaste utan hemlighetsmakeriet från hennes stab. Sluta gömma fakta som ändå kommer fram. Är man helt dum i huvet. Vilken gratis boll till Trump.

Så har vi L och Björklund som vill bli mästare i utspel, oavsett om de leder någon vart, vare sig i sak eller i opinion.
Jaa, så ser det ut. Stoppa religiösa friskolor, inga nya elever till de religiösa skolor som finns. Hur genomtänkt är detta. Det finns säkert problem, men lös dem. Det finns 66 religiösa skolor där 50 är kristna. Ska vi stoppa dem också. Granska skolorna i stället, läroplaner, Skolinspektionen, utvärderingar. Stoppa de som inte följer gällande regler. Punkt.
Och så ska Sd bjudas in till blocköverskridande överläggningar i riksdagen.Nej, varför det om det redan från början är klart att regeringen inte eftersträvar någon uppgörelse med Sd. Religiösa friskolor, Nej. SD, Ja. Utspel,varje da. Synas, höras är bra. Björklund,,,ha,ha.

Inga kommentarer: