fredag 9 september 2011

SAAB kan bygga spårbilar
Nu ser det illa ut för SAAB. Eller...nu kan SAAB tanka om och producera något annat på transportområdet; Spårbilar. Spårbilen kommer. Det visar den konferens vi just avslutat i Stockholm. Det är precis som tågen. Det tog många tiotals år innan ångmaskinen och tåget slog igenom. Saab har allt att vinna på att vara första bilföretag som går över till spårbilar...
Gör krisen till en möjlighet.

Folkpartiet vågar inte... om euron
Folkpartiet talar i dag om att vi inte kan stå utanför euron på svd.se/brannpunkt. Men man säger inte att vi ska gå med.... Man säger heller inget om en ny folkomröstning. Fp vågar inte.Folkpartiet är ensamt. Mycket ensamt. Och Björklund och Hamilton är fega, mycket fega. Varför inte en ny folkomröstning? Nu.

M + Mp finns redan.
Samarbete mellan M och Mp finns redan i många kommuner. Värmdö är en av dem. Att Alliansen i Värmdö nu samarbetar med Mp handlar mindre om politik än om personer. I detta fall tragiska exempel på personer som blev medlemmar i centern och totalt undergrävde förtroendet för Värmdöcenten. Allianssamarbetet kommunalt handlar mindre om ideologi och mer om personer. Det är svaret i Värmdö. Ökat samarbete över blockgränsen är dock något positivt.

For övrigt ska vi nu ha möte i Värmdöcentern om budgeten.

Inga kommentarer: