torsdag 14 juni 2018

Annie Lööf hade bästa inlägget i den avslutande riksdagsdebatten i går med inlägget om "vad är rasism" som slog hårt mot Jimmy Åkesson.
Och som han hade riktigt svårt att bemöta. Bra också att Centern och Annie välkomnar att Stefan Löfven vill göra valet till en "folkomröstning om välfärden". Det är detta tema vi nu kommer att få höra från Löfven som inte längre vill prata om migration som bara gynnar SD och Åkesson.

Vi behöver ett nytt ledarskap sa Annie och kritiserade Stefan Löfven
för att välfärden hittills inte gått så bra för socialdemokraterna med de långa vårdköerna och den regionala klyvningen av Sverige. Centern vill ha mer av generella statsbidrag och inte detaljstyrda sådana, vilket är precis vad tillitsutredningen skriver i dag i dn.se/debatt på sid 5.

Viktigast är skattesänkningar som gör det mer lönsamt att starta och driva företag,
skapa nya jobb och arbeta. Centern vill också ha en bred uppgörelse om migrations- och integrationspolitiken, men inte före valet som Kristersson utan efter valet. Det ger mer tid till en bra uppgörelse. Förståndigt. Sänkt skatt på arbete och höjd skatt på konsumtion och miljöutsläpp, tror jag de flesta ställer sig bakom.

Inga kommentarer: