måndag 25 juni 2018

Oj, det har hänt så mycket i efterhelgen så har har inte hunnit skriva något på bloggen. Roligast att Lilla Juni föddes den 23.6 kl 07.08, 3380 g och 50 cm och allt har gått bra.
Det fanns ett barnmorskedatum till den 19 juni, men det blev några dagar senare . Och bra var det för vi var först på midsommarlunch hos Micke, Åsa, Emma, Sara och Hanna vid 11-12 tiden med snaps och sill och annan god mat. Sedan åkte Emma, Sonja och jag till Värmdö Bygdegård och dansade små grodorna och massor med sommarsånger runt midsommarstången. Emma träffade några kompisar och stannade kvar när Sonja och jag åkte till Linda, Stoffe, Olivia och LindaP appa Hevligmidsommarmiddag.Snaps där också, sill och god mat igen. Bra att ha två grabbar med hustrur och barn i närheten....ha,ha.

Det blev hemresa på kvällen och klockan 0207 ringer Stoffe och säger att det är dags för Linda att åka in till Sös och föda,.
Han kom hem med Olivia som får vara hos oss medan Linda och Stoffe har lite annat att göra. Hon sover med i sängen. Vi äter havregrynsgröt på morgonen och jag och Olivia rullat med vagnen till lekparken. Hon leker med all från gunga, karusell,hoppställning, gunghäst, bredgungan och rutchkanan. Sedan vill hon gå till dagis lekpark också när hon ser den på promenaden.

 Tiden går och Sonja undrar var vi är . Jag har inte läst några sms, men Sonja talar om att Stoffe har ringt och talat om att lilla Juni, Linnea, Anna föddes på morgonen, nu den 23 Juni kl 07.08. Hem och födelsedagslunch. Vilken härlig helg.

 Nu har Stoffe hämtat Olivia och  vi ser fram emot att åka dig så fort Linda hämtat sig. Vilken härlig midsommar.


Inga kommentarer: