söndag 3 juni 2018


En mycket engagerande, informativ, och välbesökt Valkickoff med Centern i stad och län där framtidstro ställdes mot misstro och hopplöshet. Det är med medmänsklighet, trygghet och tilltro vi ska vinna väljarnas förtroende sa Gustav Hemming, Karin Ernlunnd, Alireza Akhondi, Martin Ådahl och Michael Arthursson.

Ja, det blev min sammanfattning av valkickoffen i går
med Centern i Stockholms stad och län.Det positiva temat dominerade kan jag säga alla inlägg både från de på podiet och bland övriga deltagare. Valet blir en folkomröstning om öppenhet eller slutenhet. Framåt eller bakåt.

Integration med temat medmänsklighet,
trygghet och jobb. Stad och land kompletterar varandra och ska inte ställas mot varandra sa Gustav Hemming, vårt landstingsråd i inledningen. Vi ska tala om att vi har landets lägsta vårdköer. Vi ska också se framåt mot att stad och län blir en region  om 2019 eller kanske något år senare. Det stärker demokratin och underlättar planeringen.

En valrörelse ska vara rolig och positiv,
Roligast vinner. Vi ska visa det på gator och torg, dörrknackning, skolor, debatter och sociala  medier. Vi ska skapa och förmedla tillförsikt framtidstro inte misstro, tilltro inte hopplöshet.

Inga kommentarer: