söndag 24 februari 2019

Vill lägga till kommentaren om MP att Max Andersson som var sekreterare till Per Gahrton i EU-parlamentet nät jag var EU-parlamentariker och nu är EU-parlamentariker själv sedan 2014, nu byter parti.
Han säger att de gröna har svikit sina ideal och "blivit som Socialdemokraterna. Vi har en regering, säger han, som är beroende av "högerpartierna C och L för att driva son politik då går det inte att få igenom ordentliga klimatåtgärder", Max arbetade jag mycket när under tiden 1995-1999 och han var en mycket seriös person. Han har nu beslutat sig för att dra tillbaka sin kandidatur till EU-valet i maj - i protest mot hur partiet utvecklats.

Max kommer nu att engagera sig i det nya partiet Vändpunkt som nyligen bildats av  Carl Schlyter som vid samma tid var sekreterare i EU-parlamentet för MP och senare också EU-parlamentariker och riksdagsledamot.
Han motiverar beslutet med att Mp gått allt mer åt höger. "Det behövd ett parti som både tar klimatkrisen på allvar och som arbetar för ökad ekonomisk rättvisa."

I dag har jag också skrivit under offerten på solceller på taket på Backvägen 8. Ca 100 000 med vissa avdrag och installation v 21 kring 20 maj. Ska verkligen bli roligt att ytterligare minska fossilenergi.
Har Vattenfall och vindkraft från Utellus i dag som också kommer att installera solcellerna på vårt tak. Räknar med att spara in 8-10 000 kwh per år med start redan från i år då.Säljer överskottet som köps av Utellus. Ska bli roligt.

Inga kommentarer: