söndag 24 april 2011

Centern måste säga nej till europakten
Lyssnade på Anders Borg i lördsgsintervjun i går. Förvånas över att inte en enda av drakarna tycks ha kommenterar vad han sa. Det var en helomvändning.Något annat kan man inte tyda det som. För några veckor sedan var han först ut och tog avstånd från Europakten. Nu tycks det vaar en strävan eftersom löneavtalsfrågorna är på väg att lösas, enligt Borg. Nej, det är samma europakt som tidigare med samma syfte att stärka EU:s makt över den ekonomiska politiken.
Centern var ledande i euromotståndet vid folkomröstningen 2003 och bör ta ledningen också nu när euron havererar genom att säga nej till europakten.

Regeringen har mörkat om gasledningen
Om det är sant det som i dag står att läsa i en artikel på Brännpunkt i www.svd.se av fyra, får man nog säga trovärdiga, personer så är det illa av Alliansregeringen. Regeringen har givit det tyska energibolaget Eon tillstånd att bygga ut det svenska nätet för naturgas och mörkat beslutet. Regeringen har sagt nej så sent som i vårpropositionen till mer fossilenergi. Maud Olofsson sa i februari i år i riksdagen "att vi inte ska ha någon storskalig utbyggnad av gas... och Andreas Carlgren att vi "vare sig vill ha mer naturgas eller mer olja".
Inte bra för förtroendet.eller rättare sagt riktigt illa....

För övrigt har det blivit husmålning i dag och mer finns att göra...

Inga kommentarer: