fredag 17 juni 2011

EU ska inte bestämma hur vargen ska ha det i Sverige
Tänk efter. Vi har ett eget land, vi har skött vårt fiske, vår jakt, vår natur, våra hav i tusentals år och så kommer EU nu och talar om hur vi ska göra. Tala om Överstatlighet. Nu "underkänner" EU den svenska vargjakten och hotar med att ställa Sverige inför EU-domstolen.Vad  är det för Union vi är med i? Skall det stå en EU-gubbe och kolla mig när jag metar öring också i fjällen? Eller när vi fiskar gädda i vikarna?
Hel fel från början. Oavsett vad vi tycker om licensjakt så skall den frågan liksom skyddsjakt avgöras i Sverige så nära befolkningen som möjligt. Gör om. Det behövs inga direktiv från EU....

KOMPASS--styrelsen sammanträder om Spårbilskonferensen 6-8 september
Nu planerar vi för fullt för den stora spårbilskonferensen på Waterfront i Stockholm den 6-8 september. Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd kommer att inleda. Det bli extra inressant att höra vad hon har att säga nu när nya förhandlingar om stockholmstrafiken skall starta, kanske med en "ny Cederschiöld" i höst. Vi skall självfallet vara med från KOMPASS och tala om vad vi tycker man skall göra och en Pilotbana från KTH till Universitetet  är vad som ligger närmast i Stockholm

För övrigt går nu bussen till KOMPASS-styrelsen i gamla stan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Roger Tiefensee som ny partiledare kanske??

Anonym sa...

Jag tror att Centern måste fokusera mer på miljöfrågorna. Även EMU-motståndet verkar ju vara rätt, varför tar ni inga politiska poänger på det?

Anonym sa...

Hoppas det inte blir någon nyliberal på posten som partiledare...hellre det socialkonservativa spåret som Fälldin och Johansson.