söndag 1 april 2012

Är Burmas demokratisering ett spel eller...?
Det får vi kanske se i dag inför valet. Det handlar bara om 45 av 600 platser i parlamentet. Men det är första gången ett "demokratiskt" val genomförs under juntan. Världen  hoppas att Burmas ska förändras med Aung San Suu Kyi i parlamentet. Jag med...

S behåller Saudiavtalet - vilken antiklimax
S vill behålla Saudiavtalet. Vilken antiklimax efter mediadrevet mot Sten Tolgfors. S har legat lågt så i sak är det ingen som vetat deras inställning. S har också slutit avtalet när Leni Björklund ( ingen stjärna) var försvarsminister. S och M - ungefär detsamma i vapenaffärer alltså....och C?

Borg dribblar om Tobinskatten
Häromdagen lät det definitivt. Det blir ingen Tobinskatt av något slag. Nu kan vi få en stämpelskatt på aktiehandel i stora bolag som kan användas till sänkt bolagsskatt säger Borg.. Det får inte bli en EU-skatt på all finanshandel. Det säger Borg och det säger jag.

Bra lördagsmöte med Värmdöcentern
Det var ett bra möte i går. Mycket bra, där vi gick igenom de viktigaste frågorna för Värmdö utifrån Värmdöcenterns horisont. Natur, miljö, transporter,företagande, samhällsplanering, kultur...Vi ska bygga en positiv framtid för oss som bor och vill bo i Värmdö, men vi ska inte bygga sönder vår vackra kommun.

För övrigt har jag skakat skivstången, sprungit till Hemmesta Sjöäng med Sonja, huggit ved...och nu
blir det tennis med Micke ute... för tennishallen har ungdomsturnering...

Inga kommentarer: