måndag 30 april 2012

Så var vi då hemma från Paris - och nu är jag nyfiken på  socialdemokraterna och 1 maj
En mycket trevlig och lärorik resa till Paris både vad gäller "världens effektivaste sjukvård" och trafiken. Förarlösa T-banetåg som kan gå tätare och kostar mindre bör vi väl kunna satsa på också i Stockholm, liksom att ta över det bästa av den utmärkta informationen om hur man åker med Metron.

I går hann vi med lite sigth seeing och delade upp oss i grupper. Jag besökte Notre Dame under högmässan. Otroligt, vilken kyrka. Började byggas 1163 och blev klar efter 170 år... och nu har man 850 års jubileum nästa år.
Några av oss var också och lyssnade på torgmöte med supportrar för Sarkozy och Hollande.
Att omförhandla finanspakten kan skapa en repris på finanskrisen. Hollande fick här oväntat stöd av ECB:s chef Mario Draghi för en tillväxtpakt och då kan allt rivas upp...oj,oj.

Nu är jag nyfiken på vad socialdemokraterna har att säga i  morgon den 1 maj
Det är verkligen högintressant vad som kommer att sägas från talarstolarna i morgon där Persson, Sahlin, Juholt och andra tunga namn håller tal för att komma tillbaka. Har uppgången stannat av?
Vad kommer man att fokusera på förutom jobben...? Nyfiken

Nu ska jag skriva lite frågor - denna gång på årets tema Bellman - till Hemmestakörens traditionella frågerund med promenad i skogen med små vätskekontroller.
Trevlig Valborg

Inga kommentarer: