tisdag 11 oktober 2011

Juholt kommer först på alla media
Det är verkligen en beklaglig diskussion som nu förs i media och bland människor med Håkan Juholts hyresaffärer. Den viktiga politiska debatten om Sverige och budgeten, eurokrisen, nordafrika, klimatet inför Durbanmötet -allt stannar av på grund av Juholts haveri. Frågan till Juholt är inte om han kännt till reglerna. Frågan är om han självt inte tyckte det var fel att han också skulle få sin frus boende betalt av riksdagen och skattebetalarna. Har han inte ställt sig den frågan saknas det goda omdömet....och då. Har han ställt sig den frågan men ändå inte brytt sig om den, ja då...

Och varför är reglerna olika
för bidragsfusk från vanliga människor med socialbidrag och försäkringskassa och från riksdagsledamöter med huyresskoj? Det sticker verkligen i ögonen. Föreslå att samma regler ska gälla Juholt. Då kan du kanse komma tillbaka....kanske.

Hur dum får Vattenfalls ledning vara ?
Vattenfall öppnar i dag på DN Debatt för ny kärnkraft. Oj,oj. Hur dum får Vattenfalls ledning vara. Kärnkraft och fossilt ska bort och förnybart ska in. Det är rent motbjudande att se Vattenfall provocera i stället för att bredda det förnybara till solceller, solpaneler, bioenergi och energibesparingar.

För övrigt kommer jag just hem från landstingsfullmäktige i dag. Lite avslaget med mycket interpellationer och få beslutsärenden. Vänstern ville att vi bara skulle servera vegetarisk mat på landstingsdagarna. Alliansen ville ha både och. Och så blev det.

Inga kommentarer: