onsdag 28 juni 2017

Välfärd mot skattesänkningar blir S upplägg inför Almedalen och  valrörelsen  2018. I dn.se/debatt i dag ger man besked.
Här räknar Stefan Löfven och Magdalena Andersson upp att ordning och reda har skapats i ekonomin och satsningar på välfärden har gjorts.Arbetslösheten har minskat, sysselsättningen ökat. 200 000 fler går till jobbet i dag än när S-regeringen tog över.

Den stora S-framgången  kan man läsa i andra stycket i artikeln...
"Andelen personer som lever på sjukförsäkring, arbetslöshetsförsäkring, sjukpension, etableringsersättning eller försörjningsstöd är den lägsta sedan början av 90-talet.". Budgetunderskottet har vänts till ett överskott. Så låter S-texten och den kommer vi att få höra fram till valet. Satsning på utbildning och den svenska modellen ska lyfta Sverige och S.

Oppositionens skattesänkningar står mot regeringens välfärdssatsningar.
Det är telegramtexten inför Almedalen som blir början på valrörelsen 2018. Det är bara att börja granska den vackra S-texten ,eller bättre inte gräva i den utan beskriva de egna satsningarna för framtidens Sverige som en del av Europa och världen. Almedalen blir början.Inga kommentarer: