måndag 3 juni 2019

Jag tycker inte Trump är någon bra representant för Amerika, Förenta stater, USA. Varför åker han till Storbritannien som han bara har kritiserat.
Vilken ledare för ett land skulle vilja höra att Kalle Persson är enlämplig efterträdare till dig nu när du har gjort bort dig oh snart ska sluta. Det är vad han sagt till Storbritanniens premiärminister Theresa May när han föreslår att Den förre utrikesministern Boris Johnsson vore en utmärkt ny statsminister i Storbritannien. Undrar hur han själv skulle reagerat om  Macron hade sagt att det vore bra om Trump inte får fortsätta fyra år till och Hillary Clinton i stället tog över.

"Trump är en av de mest förfärliga exemplen på ett växande globalt hot", säger Londons nuvarande borgmästare Sadiq Khan
Ändå är det till London Trump ska komma dit han inte är välkommen av borgmästaren som jämför honom med högeretremisterna Victor Orban i Ungern, Matteo Salvini i Italien och Marine Le Pen i Frankrike. Den jämförelsen kan jag också göra, men att hålla på som Trump, en president i USA, gör hela dagarna är ovärderligt. Han talar illa om de flesta och ändå tror han att de ska ställa upp på positiv dialog och samtal och komma överens med honom.
Jag tror att Trump kommer att lämna sitt uppdrag redan innan omvalet och det vore bra för både honom, USA och Världen,

Inga kommentarer: