torsdag 22 januari 2015

Så åker vi då om några timmar till Thailand med Hemmestakören. Delar av kören är redan där och nu åker vi ytterligare några i dag. Härligt med bad, snorkling, sång och nya upptäckter.
Jag har vari lite motståndare till så långa flygresor, men nu ska vi åka med så att vi kan delta i diskussionerna om landet med egna upplevelser i bagaget. Först blir det till Bangkok och därifrån till Kho Lanta och en liten inackordering som heter Lanta Islands Resort. Efter några dagar vidare till Kho Sukorn tre-fyra dagar på Sukorn Beach Bungalow.

Sista veckan blir det Kho Bulon Lae på Pansand Resort, där vi bor tillsammans i Hus Laolieng. Det ska verkligen bli roligt. Vi var i Toscana för några år sedan och där sjöng vi också. Det var oerhört uppskattat, fast ingen förstod ett enda av ord av våra körsånger på svenska, men vi berättade lite förståss....
Vi har ju lite erfarenhet av både varandra och sångerna efter sådär 40 på Värmdö.


För övrigt ska jag försöka koppla upp mig för mail och blogg på de platser vi kommer till, men kan inte ge några garantier. Telefon brukar fungera, säger de som varit där tidigare. Lite bilder bör väl kunna läggas in på Facebook också. Vi hörs.

Inga kommentarer: