tisdag 20 mars 2018

Bra naturligtvis att statsminister Löfven och regeringen satsar på landsbygden men sänkt arbetsgivaravgift borde vara en självklarhet, men det finns inte med.
Vad man än ska göra i form av investeringar i byggande, företag, jord- och skogsbruk, turism så är arbetsgivavgiften densamma i stad och land. Det vore den bästa insatsen att sänka den avgiften för landsbygadskommuner. Svensk närodlad, mat, utveckla skogsindustrin, bygg i trä, rätt att bygga nära vattnet. Se på distriktspolitiken i Norge. Lyssna på Håkan Larsson och andra som lämge föreslagit återförda skatter på t.ex vattenkraft till de regioner där den produceras.

Sluta ställa landsbygd mot stad, skriver LRF-ordföranden Palle Borgström lite provocerande i dagens dn.se/debtt, klyvningen alltså....eller. Men läser man hela artikeln förstår man vad han menar.

Ber Karlsson tog visst över det förta valmötet själv med Ebba Bush Thor. Det var väl inte så oväntat.
Jag undrar jag hur länge KD låter mannen hållas ute på valmötena i Sverige. Uppmärksamhet får han men vem vinner på att det är han som pratar,  ställer frågor och ger svar på valmötena. Ska vi säga att det blir några valmöten till, sedan tror jag nog han får ett besked att....



Inga kommentarer: