torsdag 15 mars 2018

Theresa May och Storbritannien gör alldeles rätt med håra ord och besked mot Ryssland och får starkt stöd av EU, Sverige med flera länder separat.
23 diplomater ska utvisas och inga brittiska ministrar eller medlemmar av kungafamiljen kommer att resa till fotbolls VM i Ryssland i sommar. Bra och snabbt reagerat.  De många stöden runt om i världen stärker det brittisk beskedet och det kan inte vara roligt inför Putins omval till president den 20 mars. Men Ryssland drar väl in alla TV-kanaler som talar om förgiftningen....

Löfven på DN- intervju dn.se/nyheter. på Centralen. Politik är inte bara vitt eller svart. Det finns mer än en sanning. Vi har problem men "också en urstark situation att hantera dem" Från S får man "både och" och med det menar Löfven att vi hjälps åt i vårt samhälle, Den svenska modellen det är plikt och det är rätt. Ja, detta var något av vad Löfven svarade, och bryt blockpolitiken. Inte så illa utifrån S-synpunkt nu inför valet. Inte minst hans besked om fler blocköverskridande överenskommelser.

Otroligt imponerad av Stephen Hawkins, kanske mer från människan än fysikern och forskaren.
Att sitta ett helt liv i rullstol, inte kunna tala annat än genom en dator är en otrolig prestation. Att under de betingelserna göra en världsberömd upptäckt att universums svarta hål läcker av utstrålning gör inte livsinsatsen mindre.

Centern vill satsa 1,2 mdr till en snabbare psykisk vård.
Ett bra förslag och inte minst att Centern satsar också på sjukvården som blir en stor fråga i valet.

Inga kommentarer: