tisdag 27 mars 2018

En kraftfull och nödvändig demonstration mot Rysslands giftmordsattentat i Storbritannien.
19 länder i Europa, och Sverige finns med, utvisar sammanlagt 72 ryska diplomater. USA utvisar 60, och Trump som vill vara snäll mot Putin...Nej, sådant kan inte accepteras, tvärtom det är en fruktansvärt provocerande händelse att försöka ta livet av egna medborgare som man av någon anledning inte gillar i andra länder. Jag tycker faktiskt att statschefer och presidenter borde skämmas skiten ur sig när sådant här uppdagas.

Nästan så att jag tycker synd om Miljöpartiet som verkligen inte hyvar in beröm för sin hållning att till varje pris visa sig regeringsdugliga och vara kvar i regeringen.
Och Dagens nyheters ledare håller inte inne med kritiken dn.se/ledare Det är ett parti i kvicksand, islamismkopplingar, och en lysande stjärna som "nu upplevs som ett svart hål", ett parti som lyckats kliva fel i allt. Nja, det är inte bra skött av MP-ledningen, folk hoppar av och 10 000 medlemmar har slutat. Mycket är självförvållat., men media älskar ju när det går dåligt för någon men ibland blir det kanske lite för mycket mediagodis.

Men om jag ska vara lite mer allvarlig så tycker jag inte Fridolin har lyckats särskilt bra som folkskollärare heller. Det har blivit lite som Björklund, för mycket av allt, för mycket detaljer, för ofta samma saker, för mycket" skåola" helt enkelt och för många haverier på kärnämnena.

 

Inga kommentarer: