fredag 16 mars 2018

Margot Wallström har inte alltid varit min favorit, men nu ska hon ha en stjärna i himlen för arbetet för världsfreden mellan Nordkorea och USA.
Det är ett möte som förberetts noga under lång tid men som kommer i rätt tid och handlar om global säkerhet. Sverige är skyddsmakt för USA som inte har någon diplomatisk stationering i Nordkorea, men det har Sverige sedan 1975. Målet är en nedrustning av kärnvapen i Nordkorea, men det borde gälla USA också.... Löfven har sagt att Sverige kan vara en länk i förhandlingarna, Utmärkt. "Vi är alliansfritt", säger han och "har förtroende i olika,länder". Här talar han om vilken fördel det ger Sverige att stå utanför Nato. Bra .Fortsätt med det.

Gör inte böneutropen till en större fråga än de är. Efter fem år med böneutrop i Botkyrka tre minuter, en gång i veckan har ingen klagat.
Om vi inlemmar invandrare i Sverige från andra länder med andra vanor, klädsel och religioner kan ska vi inte förbjuda det om det inte stör någon annan. Punkt.

Framtidens infrastruktur
Jaga läser en hel bilaga i dn,se. tillväxtsverige.se om Infrastruktur med ministern Tomas Eneroth utan att på någon av de femton sidorna ens se ordet spårbilar, PRT eller för den delen framtidens bilhelikoptrar...Var är Ni?


Inga kommentarer: