lördag 17 mars 2018

Får Hanif Bal(M) fortsätta med dina Twitterinlägg, nu om avlyssning från främmande makt så är snart Moderaterna nere på Kinberg Batras nivåer igen. Vad gör M-ledningen?
Det måste man faktikst fråga sig efter artikeln i dn.se/nyheter i dag om hans mycket provocerande och okloka twitter om en mejlväxling mellan UD och en journalist där en högerpopulistisk sajt är inblandad. Bali är en belastning för Moderaterna , Alliansen och hela Sverige. Vad gör M?

Och Jimmie Åkesson håller inte inne med vad han vill. "jag vill få makt,på riktigt....det är klart jag vill sitta och styra landet."
Så säger han i DN-intervjun på Centralen dn.se/nyheter och det märks i resten av artikeln att han menar det. Partiets stora dröm är att släppas in i värmen, fortsätter artikeln och Jimmie jämför med Danskt folkeparti som sitter i den danska regeringen och driver på för en hårdare invandringspolitik.
Nej, Jimmy den dagen kommer inte,,,nu i alla fall. Men det syns tydligt att Sd  närmar sig M och M gör detsamma åt SD-hållet.

Slå ihop Folkpartiet och Centerpartiet sa Lejonborg 2002, men det gick inte. Slå ihop F och C sa Hedlund och Ohlin redan 1960, men det gick inte. SLå ihop F och C sa Fälldidn och Hele´n 1973, men det gick inte.
Det går inte nu heller trots DN:s ledarsidas förhoppningar.. Lyssna, Liberalerna: Mer kärnkraft, euro, Nato, mer EU, förstatligad skola...och Centern....Roligt med debatt, men...

Inga kommentarer: