tisdag 23 februari 2010

Roligt och hedrande att få toppa landstingslistan. Det här pressmeddelandet gick ut till den lokala världspressen i Nacka, Värmdö, Tyresö och Lidingö i går kväll efter nomineringsmötet


Pressmeddelande 2010-02-23
Centerpartiet i Nacka, Värmdö, Tyresö, Lidingö


Hans Lindqvist toppar centerns landstingslista
I valkrets ost

Vid ett nomineringsmöte i centerns lokaler i Nacka fastställdes centerpartiets valsedel för landstingsvalkrets ost på måndagen. Centerpartister från Nacka, Värmdö, Lidingö och Tyresö deltog i beslutet.
Listan toppas av Hans Lindqvist, kommunalråd i Värmdö, tidigare EU-parlamentariker för centern och i dag ersättare i landstinget. På platserna två, tre och fyra står Kristian Abrahamsson, Nacka, Henrik Gustafsson, Tyresö och Kent Ivarsson, Lidingö.
Hela listan är varvad på detta sätt med centerföreträdare från dessa fyra kommuner och upptar sammanlagt 16 namn.
-Det känns hedrande att få stå först på listan och jag vill förbättra både vården, trafiken och regionplaneringen, säger Hans Lindqvist.
-Vårdvalet måste kompletteras med fler sociala kriterier, länsdelssjukhusen som Nacka sjukhus måste bevaras och utvecklas och fler spårutbyggnader, som spårbilar, är några frågor jag vill driva i landstingsvalet, säger Hans Lindqvist.
Ordförande för nomineringsmötet var Leif Holmberg, Nacka, till vardags politisk sakkunnig åt miljöminister Andreas Carlgren. Samtliga beslut togs enhälligt.
Ytterligare upplysningar
Hans Lindqvist 070/ 5485819

För övrigt packar vi nu bilen till Lofsdalen och åker skidor. Man kan ju undra varför ända dit när det finns... men Sara, Hanna och Emma är ju där....

Inga kommentarer: