torsdag 25 maj 2017

Grön Ungdoms språkrör Mårten Roslund avgår efter inblandning i möte med Sverigedemokraternas ungdom på Grand Hotell.
En tråkig historia som naturligtvis kan stoppa karriären politiskt för en ung kille som gjorde några dumheter på krogen med vin i kroppen. Jag känner inte honom alls men ser det som en dum ungdomssynd där han totalt tappade omdömet i umgänget med Sd-folk som SDU-topparna Gustav Kasselstrand och William Hahne.

Han har ljugit friskt om sina möten för Aftonbladet och tagit tillbaka och ångrat sig och kommit igen med nya uppgifter.
Det är väl det första man får lära sig i umgänget med media att inte ljuga när man kan förstå att media har både bilder och andra uppgifter som styrker deras påstående.

En incident" inträffade också på Grand Hotell i ett bråk med personalen där Mårten Roslund var inblandad, Han lämnade krogen men försökte komma in igen efter någon timme, om man ska tro AB, men blev då inte insläppt.
Tragiskt och tråkigt att sådant här ska behöva inträffa, men visst, alla har vi väl sån´t som vi inte är så stolta över, men trist ändå..

Inte så roligt för Gustaf Fridolin och Isabella Lövin att ha detta som inledning på Miljöparties kongress. Man har väl redan problem så det räcker.

Inga kommentarer: