måndag 1 maj 2017

Så reser man sig upp den 1 maj efter en fantastiskt härlig Valborgsmässofest med Hemmestekören i går kväll.
Vi var 17 personer och i år var temat blommor och alla var klädda i blomkläder och hattar med blommor. Riktigt roligt på balkongen, frågesport i Hemmestaskogen på blomtemat, öl snaps och vårvisor, besök på Solliden och fortsatt fest till sådär en bit över midnatt. Vet inte vilket år i räkningen, men kring 40. Vi kör till vi dör.

Lyssnat på Löven i Landskrona. Mot brott och terror, för trygghet, välfärd och frihet. 
"Jag tänker på Dig som går hem på natten och är rädd", började han sitt tal". "Jag blir förbannad" drämde han till med, Socialdemokraterna är en frihetsrörelse, frihet till trygghet. Gängledare ska arrresteras lät det också och inte glorifieras. Här sitter säkert många av dem hemma och skrattar. Det är välfärden som är temat, svensk välfärd. Var och en av oss ska bli lite tryggare, lite friare. Ett traitionellt S-vårtal.

Torwaldsson ville satsa på välfärden, även han och tyckte 70 miljarder av överskottet på 85 miljarder var lagom.
Det skulle ske de närmaste åren till 20-21 och ge 100 000 välfärdsarbetare. Ska allt ske inom den offentliga sektorn? Inte något om det, tror jag...
T gav Anna KB en riktig känga. Hon är emot Le Pen i Frankrike men ska samarbeta med Jimmy Åkesson i Sverige. Det går inte ihop. En röst på AKB är en röst på SD, lät det.

S går framåt till 28,5 i Sv Väljaropinion men det stora fallet är Mp som bara ligger på 4,1 procent
M ligger på låga 17 eller lika med Sd, och det kan inte vara roligt, Kd är ute ur räkningen med 3,2 ser det ut som. Det fortsätter gå bra för oss i centern med 12.9.Fortfarande välförtjänst, men det kräver att vi visar det.
Inga kommentarer: