lördag 6 maj 2017

Sjukvårdsminister Gabriel Wikström sjukskriven för symptom på utbrändhet. Illa och ett dåligt tecken för S-samhället, eller stressamhället.
Det är inte första gången det sker. Nu är GW 32 år men redan som 23- åring blev han sjukskriven för utmattningsdepression. Det är tragiskt och ett  tragiskt tecken på ett samhälle som pressar de som har jobb för hårt samtidigt som många andra går utan jobb. Det säger en del också kanske att det är sjukvårdsministern som blir sjukskriven. Jag har sagt till mig själv i TV-soffan när jag sett honom att han inte "är så bra" och inte ser så frisk ut.. Där ser man hur dumma kommentarer man kan ge när man inte känner till helheten.

Nu kan inte S gå ut med nya sjukvårdsreformer för att undvika stress, bara för att en av deras ministrar blir sjukskriven för det, men de bör tänka till....
och det handlar om samhället. Hur vill vi ha det? Stressjukdomarna är vad som ökar mest i sjukvårdsstatistiken. Livsbalans heter lösningen, men det är lätt att säga för en person med ständig bevakning och beredskap, som en minister.

Jimmy Åkesson var borta tror jag uppåt ett halvår efter förra valet också för stressutmattning, men nu ser vi inget av det, tvärtom, Sd  går bara framåt.
Nu närmar sig Sd moderaterna och moderaterna närmar sig Sd. Båda är rädda att tappa i förtroende och i opinionen för att man gör något som man tidigare sagt att man aldrig skulle göra. Vi märker dock att det kommer närmare för varje dag. Protesten mot etablissemanget går hem, då gäller det att inte själv bli en del av det....Jimmy och Marine Le Pen...ganska lika.Inga kommentarer: