söndag 7 maj 2017

Tragiskt och motbjudande att behöva se "någon annan", personer, organisationer, stater, hacka sig in i den franska valrörelsen och Macrons kampanj. Gissar Ryssland och Putin som samarbetar med Le Pen.

Macron har starkt försprång. Allt annat än seger vore en sensation. Frågan är bara hus stor vinsten blir och om Le Pen återkommer till nästa presidentval. Hon är bara 48 år och får hon 35-40 procent så ser hon det säkert som en seger ändå. Men vad säger man då om Macron, som bara är 39 år, lika gammal som Stoffe, min yngste pojke...Och båda sysslar med finanser...

Jag hurrar inte för någon av kandidaterna,
men det blir ett val utifrån den man helst inte vill se och det är nationalismen och främlingsfentligheten hos Le Pen.Vad har jag emot Macron? Snacka om EU-kramare. Det som inte är bra i dag som euron, ska stärkas med mer EU som egna EU-skatter, egen finanspolitik, och finansdepartement. Nu tippar jag 61 - 39 till Macron.

Jimmy Åkessons vårtal: Han lägger skulden för terrorn på Löfven. "Vi har varit naiva", säger Löfven. "Du har varit naiv", säger Åkesson.
Åkesson håller sin kurs. Rakhmat Akilov skulle ha utvisats för länge sedan, säger han, Det fanns gott om argument. Och han skulle ju utvisas men befann sig ändå i landet.
Han är smart. Inte förrän nu kommer han med den politiska kritiken, sorgen och eftertanken måste ha sin tid och nu är det en månad sedan. Och han samlar massor med folk....Se upp.

Bra artikel av Gunnar Hökmark: Bra att östländerna kom med i EU, säger han."Inget kunde vara mer fel än att hävda att de kom med för tidigt."
Motivet är enkelt. Ryssland hade tagit tag i dem annars.
Inga kommentarer: