torsdag 2 november 2017

Manhattan denna gång, vad blir nästa? Inget land och ingen plats kan skydda sig mot terrordåd som Saipovs på Manhattan som mycket liknar den 7 april i Stockholm.
Han meddelade i en lapp i bilen att han stödjer IS och  det var väl heller inte oväntat. Många hemvändare finns nu i världen och Sverige måste bli bättre på att kartlägga och förhindra nya terrorbrott i vårt land.

Ulf Kristersson får beröm av DN:s ledare dn.se/ledaren medan Anders Ygeman (S) hårt kritiserar honom liksom SD;s gruppledare Mattias Karlsson.
Ygeman menar att moderaterna förlitar sig på SD när det gäller regeringsmakten, även om det bara handlar om ett stöd för att bilda regering, utan formella förhandlingar. Att tro att SD lämnas carte blanche i alla politiska frågor under en hel mandatperiod är "mer än lovligt naivt", säger Ygeman..

Kristersson vill göra upp med socialdemokraterna och det "extrema Centerpartiet" om invandringspolitiken säger SD:s Mattias Karlsson.
Det blir bara en fortsatt "massinvandring", säger han. Klokt av Jan Björklund och Annie Lööf att inte ge sig in i den här diskussionen.

Vore det inte bäst av Kristersson och Alliansen att säga "Vi ska vinna valet", på alla frågor om regeringsmakten efteråt. Det skulle sätta stopp på evighetspratet om gissningar och Alliansen skulle stärkas. Många skulle hjälpa till.

Inga kommentarer: