måndag 27 november 2017

Visst skadar rasismen Sverigedemokraterna. Inte i opinionen lika mycket som i frågor om vilket parti det är i andras ögon
En ny skandal, denna gång den värsta rent politiskt, inte fysiskt som en del andra skandaler med järnrör utan psykiskt, mentalt och ställer återigen frågan vilket parti SD är. Att ett ombud på landsdagarna står i talarstolen och talar om att människor inte har lika värde, eller ännu värre som liga människor är inte människor och har inget värde. Det var vad som hände i går. Där står ombudet Martin Strid från Borlänge och beskriver just detta. Det finns människor och muslimer...på en skala.

SD tappar säkert väljare, men ännu värre för dem är att de ännu mer utesluts från alla tänkbara samarbeten.
Det är detta senare som skadar SD mest. Och det är detta senare som SD och Jimmy Åkesson mest har försökt ändra på de senaste åren. Det ena uttalandet efter det andra, det ena påhoppet fysiskt och psykiskt efter det andra och nu igen, men värre, till och med det värsta säger Åkesson själv.

Ingen kan lita på SD, hur mycket än partistyrelsen vill skärpa kontrollen. Ingen vågar. Partiet finns mentalt inte mer på den politiska skalan...hörde ni på skalan.

Och nu vill Liberalerna att EU ska bli en federation, Europas förenta stater med en president som skall väljas i alla medlemsländer, egna skatter, eget försvar.
Ja, och nationalstaternas inflytande ska minskas, det är bara bra säger ungdomsförbundet. Är det detta  Liberalerena ska gå till val på? Au revoir, adieu. auf Wiedersehen L.

Inga kommentarer: