lördag 25 november 2017

Nu åker jag in till länscenterns nomineringsstämma för landstings- och riksdagsvalen.Vi ska fastställa listor som ytterligare ska stärka centerns flyt.
Det är roligt när det går framåt uppåt. Nu ska vi diskutera., votera och besluta om namn på landstings- och riksdagslistor in för valen den 9 september nästa år. Det är roligt i de flesta fall och extra roligt när det går bra för,Centern.

Vi gick  ner någon procent i flera mätningar efter det att Ulf Kristersson valdes till M-ledare, men sedan har vi gått upp igen.
Det var en mycket tydlig och välförtjänt uppgång för Kristersson efter M-valet och där tog M röster från SD och C och vi,såg en nedgång på några procent i flera mätningar. Bara några veckor senare gick vi upp någon procent igen och ligger nu på strax över tio. Vi ska nu fortsätta den positiva utvecklingen uppåt och 12-13 procent eller ännu mer är inte alls omöjligt i valen. Centern kan bli det parti som går upp mest tillsammans med Moderaterna i Alliansen och det kan leda till maktskifte,

Nu ska vi fastställa listor i landstings- och riksdagsvalen och där ska vi stärka oss ytterligare, Roligt.

Inga kommentarer: