lördag 13 december 2014

En hel vecka med Löfvens Vingel och Mingel är inte bra för partiet men framför allt inte för den kommande valrörelsen och Sverige som land
Det  har varit en hård vecka för statsministern, men han är i huvudsak ansvarig för den själv med ständigt olika bud verkligheten ska hanteras. Nu verkar dagskursen vara att budgeten är överspelad, men man ska regera med samma budget om man vinner valet, men man ska gå fram som egna partier, men vi ska vara öppna för samarbete över blockgränsen.... Är det någon som hänger med?
Inte jag och jag tror de flesta medborgare nog tycker detsamma.

Det ska sägas också att Alliansen verkligen inte varit öppen för någonting,
men det är S och Mp som i regering har ansvaret för land och budget.

Mp tycks nu släppa frågan om Förbifart Stockholm och det blir ett förtroendetapp som går djupt ner bland medlemmarna.
Ser i dagens media dn.se/nyheter att Mp:s gruppledare i riksdagen Jonas Eriksson nu verkar släppa kravet på stopp för Förbifarten. "Det kommer säkert att finnas besvikelse och sorg över att vi inte kom längre...", Det var ett litet plötsligt besked,av en person i Mp som inte många hört talas om. Har han partiet med sig eller inte. Synd är det i vilket fall för sakfrågan. 30-40-50 miljarder på en motorväg som skulle ha satsats på kollektivtrafik, båtpendling, spår och där trängselavgifterna skulle användas där och inte till en motorväg.
Mer och bättre kollektivtrafik hade också underlättat för bilpendlare från Värmdö in till stan.
För övrigt ska vi nu se Emma på skridskouppvisning och sedan blir det n liten trevlig födelsedagsfest.

Inga kommentarer: